Virtuelt fellesskap med Jesus i sentrum


Webmaster`s Corner Sist oppdatert: ,


Det egentlige Juleevangeliet
Webmaster`s Corner - , Fred

Tips en venn   Skriv ut

Julepynten er funnet frem, og julehandelen går mot slutten. Glade og fornøyde mennesker drar inn til byen for å kjøpe julepresanger til familie og venner. Men midt oppi alle julegledene og alt julestresset er det lett å glemme hva julen egentlig er. Julens budskap handler hverken om julenisser, juletrær eller 7 sorter småkaker.

golde_christmas_1.jpg
Julens budskap er at Gud elsket oss mennesker så høyt at han sendte sin eneste sønn ned til jorden for å frelse oss. Jesus, himmelens Tronarving, ble født i en ussel krybbe. Han kom ned til oss, på vårt nivå. Vi trenger ikke å bli perfekte eller rettferdige for å nå opp til Gud. Det eneste vi mennesker trenger gjøre er å ta i mot det forsoningsverk som Jesus allerede har gjort ferdig.

For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. (Joh 3,16)

Det er dette nådens evangelium som er Julens budskap, og det er dette budskap vi i kristne er kalt til å formidle.

Nå ved juletider tennes det mange lys, og mitt håp er at vi kan være lys. Lys som kan få mennesker til å se innenfor den ytre rammen vi har lagd rundt julen, slik at de kan få se Guds kjærlighet...

Dere er verdens lys! En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules. Heller ikke tenner man en oljelampe og setter den under et kar. Nei, man setter den på en holder, så den lyser for alle i huset. Slik skal deres lys skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerningene dere gjør, og prise deres Far i himmelen!  (Matteus 5, 14-16)


© Copyright 2012 Jesus Online - Toppen av siden

Siste overskrifter:

Webmaster`s Corner
Kjenner du Gud?
Turn your radio on
Det egentlige Juleevangeliet
Jesus for en dag
Den barmhjertige samaritan - 2011
Fremtid og håp for deg
Ekte gla`kristendom!
Betania Lillestrøm med nye hjemmesider
Mail-kontoer hos Jesus Online
Feilretting pågår