Virtuelt fellesskap med Jesus i sentrum


Webmaster`s Corner Sist oppdatert: ,


Den barmhjertige samaritan - 2011
Webmaster`s Corner - , Fred

Tips en venn   Skriv ut

En kvinne var på vei hjem fra byen sent en lørdagsnatt. Brått ble hun overfalt av røvere. De rev av henne klærne, skamslo henne og lot henne ligge der halvdød.

samaritan_200x245.jpg
Nå traff det seg slik at en journalist kom samme vei. Han så henne, tok et bilde og skyndte seg tilbake til kontoret for å skrive en god story om det grove overfallet.

Deretter kom den en nidkjær gammel-testamentlig kristen forbi. Han så kvinnen som lå der og følte at han ble sint. Ikke bare var hun uanstendig kledd. Hun var også synlig beruset.

Han snudde seg mot henne og sa: Dersom du ikke hadde levd et slikt syndefullt liv, ville aldri dette overfallet funnet sted. Omvend deg ellers havner du i helvete! Deretter ga han henne en traktat og gikk videre.

Men en kjærlighetsfull pastor som var på reise, kom også dit hvor hun lå, og da han fikk se henne, fikk han en inderlig medfølelse med henne. Han gikk bort til henne, trøstet henne og forbandt sårene henne. Så løftet han kvinnen inn i bilen sin og kjørte henne til legevakta. Han kansellerte alle planer han hadde den kvelden, og ventet på henne. Deretter kjørte han henne hjem.

Før han dro gav han henne visittkortet sitt og sa: Dersom det er noe jeg kan gjøre for deg, er det bare å ringe.

Neste søndag stod pastoren som vanlig bak talerstolen og fortalte om Jesu kjærlighet.

I salen satt kvinnen som hadde blitt overfalt. Når hun hørte pastoren tale om at Gud elsket menneskene så høyt at han ofret sin egen sønn, begynte hun å gråte.

Den kvelden ga hun sitt liv til Jesus.

I etterkant sa hun: Jeg har hørt mange prate om Jesu kjærlighet, men dette var første gang noen visste meg den i praksis.


© Copyright 2011 Jesus Online - Toppen av siden

Siste overskrifter:

Webmaster`s Corner
Kjenner du Gud?
Turn your radio on
Det egentlige Juleevangeliet
Jesus for en dag
Den barmhjertige samaritan - 2011
Fremtid og håp for deg
Ekte gla`kristendom!
Betania Lillestrøm med nye hjemmesider
Mail-kontoer hos Jesus Online
Feilretting pågår