Virtuelt fellesskap med Jesus i sentrum


Om oss Sist oppdatert: ,


En visjon om et virtuelt fellesskap
Om oss - , Fred

Tips en venn   Skriv ut

I romerbrevet 14:19 skriver Paulus:
"Så la oss gjøre det vi kan for å bevare freden og bygge opp fellesskapet."

Jesus Online er en visjon om et virtuelt fellesskap - med Jesus i sentrum. Dette fellesskapet skal være en gledes kilde - fyllt opp til randen av kjærlighet, omsorg, tro, seier og inkluderende åpenhet. Med en målsetning om at mennesker skal finne veien til frelse og et bedre liv, i Jesus Kristus.

artservant_197.jpg
Vår felles visjon er å "bygge opp fellesskapet":

Det kristne fellesskapet
Fellesskap er viktig. Vi er sterkest når vi står samlet. Det er da vi får utrettet mest. Og alle som tror at Jesus er Guds sønn er en del av det kristne fellesskapet!

Vi som står bak Jesus Online tilhører forskjellige kirkesamfunn, men felles for oss alle er troen på Jesus, Guds sønn og vår frelser. Derfor står vi sammen!

Den lokale menigheten
Det finnes mange forskjellige menigheter, med hver sin uttryksform. Og det er kjempebra! For de når ulike mennesker. Noen trives best med stille og andektig salmesang, mens andre foretrekker utagerende gospel og lovsang. Hver sin smak!
Alle bør finne seg en menighet som de trives i, hvor de kan  bygge vennskap og relasjoner.

Kristne venner
Vennskap er viktig. Det er ikke alltid lett å være "ny-kristen" helt alene. Du trenger venner som gir gode råd, inspirerer, og bygger deg opp.

artservant_113.jpg
Det virtuelle fellesskapet
Internett-portalene har kopiert den kristne tankegangen om fellesskap, og kalt det "community".

For å skape en levende kirke, må man bygge opp et fellesskap. Og for å skape et levende nettsted må man bygge et "community" - et virtuelt fellesskap.

Vi vil rette fokuset mot å bygge opp fellesskapet - Jesus Online. Det skal være et virtuelt fellesskap med Jesus i sentrum. Men dette kan ikke vi i redaksjonen bygge alene. Vi må bygge det samme med dere - våre medlemmer, lesere og samarbeidspartnere. Det er er DERE som ER Jesus Online!

For mange er Jesus Online første kontakt med det kristne fellesskapet. Via artikler, vitnesbyrd, bønnebegjær, forum, chat-rom og dere - møter de den kristne tro - i levende live. Spørsmål blir besvart og relasjoner skapes. Kanskje du vet om en bra kirke i nærheten også?
Eller du kan være en god venn, gi gode råd, inspirere, og dermed bygge opp en annens tro?

Da er du med og bygger opp fellesskapet!

© Copyright 2012 Jesus Online - Toppen av siden

Siste overskrifter:

Om oss
En visjon om et virtuelt fellesskap
Kontakt oss