Virtuelt fellesskap med Jesus i sentrum


Bok, film og musikk Sist oppdatert: ,


Joel Osteen: Det er din tid nå
Bok, film og musikk - ,

Tips en venn   Skriv ut

BOK_20Osteen_20-_20Det_20er_20din_20tid_1__1.jpg
Hent frem håpet. Hev forventningene. Dine beste dager ligger foran deg. I utfordrende tider kan det være vanskelig å se bedre tider lenger frem. Det føles kanskje som om dine kamper aldri skal ta slutt og at ting aldri kommer til å snu for deg. Da er det riktig tidspunkt til å sette troen din i arbeid og forvente Guds velsignelse. Det er din tid til å se Guds velvilje og til å gi kontrollen over livet ditt til Ham, så du kan finne tilfredsstillelse i Hans planer for deg!

Det er din tid til å tro Det er ikke lett å alltid være optimist. Livet kan være vanskelig, og i tøffe økonomisketider er det ikke bare økonomien vår som lider. Dine relasjoner kan bli prøvd. Helsen din kan være utsatt. Dårlige vaner kan vende tilbake og negative tanker ta over.

Når det ene området etter det andre i livet ditt snur til det verre, kan det føles som om det ikke er noen utvei. Kanskje du ikke har noe svar, men det har Gud! Kanskje du ikke har styrken, men det har Gud! Det er din tid for velvilje

Den inspirerende sannheten er at du aldri er alene, uansett hvor i livet du befinner deg. Joel minner deg også på at jo større byrden er, desto større er velsignelsen som kommer.

Du kan ha forsømt Gud, men Han har ikke glemt deg. Han har gode planer for deg. Det er din tid for gjenopprettelse.

Gud ønsker ikke bare at du skal overleve, Han vil at du skal blomstre. Når du overgir livet ditt til Gud, vil Han sende muligheter i din vei, som gjør at du kan nå nye høyder.

Historien har vist at de vanskeligste tidene kan fungere som katalysatorer for kreativitet, nyskapning og store prestasjoner. Hvis du holder fast på troen, ber om Guds velvilje og ikke gir etter for depresjon eller motløshet, vil du komme ut av det bedre, ikke bitter, ikke som et offer, men som en seierherre.

Med hjelp av Joels og andre menneskers erfaringer, formidler denne boken budskap om tro, håp og styrke, som kan hjelpe deg å heve deg over enhver omstendighet slik at du kan fullføre Guds beste plan for livet ditt.

Du vil finne inspirasjon fra andre som har overvunnet motstand og oppnådd det de drømte om. Du finner velprøvde metoder ikke bare for å kunne plukke opp restene, men for å bygge et nytt liv, bedre enn du kunne forestille deg. Det er din tid nå!

Joel Osteen er pastor for en ny generasjon av mennesker. Mange kaller ham "håpets stemme", og hans radio og tv-program når millioner av seere i mer enn 100 nasjoner. Joel og hans kone Victoria er pastorer i Amerikas største kirke, Lakewood Church i Houston, Texas. Hans tidligere bokutgivelser har blitt internasjonale bestselgere.


Pris:
198,-
Sider: 334
Utgivelsesår: 2010
Type: Pocket                                                                  Kjøp boken her!


© Copyright 2010 Jesus Online - Toppen av siden

Siste overskrifter:

Bok, film og musikk
Regnet som aldri kommer
Brian Houston kommer til Lederkonferansen 2011!
Konsert med Casting Crowns 6. november!
Joel Osteen: Det er din tid nå
Hillsong United til Oslo Kristne Senter!
Joel Osteen: Ditt beste liv er nå