Virtuelt fellesskap med Jesus i sentrum


Bok, film og musikk Sist oppdatert: ,


Regnet som aldri kommer
Bok, film og musikk - ,

Tips en venn   Skriv ut

Pastorsønnen, filmskaperen, forfatteren og småbarnsfaren David Åleskjær gir i disse dager ut boken "Regnet som aldri kommer". Boken har har fått undertittelen "Hvorfor vekst er bedre enn vekkelse".

 
regner_som_aldri_kommer_220x325.jpg
Boken retter seg spesielt mot kristne i trosmenigheter og andre karismatiske miljøer, der man venter på at Gud skal sende en spesiell endetidsvekkelse, som skal føre til at mennesker i hopetall strømmer til menighetslokalene for å bli frelst.

Budskapet til David er at dette aldri vil skje, og han advarer sterkt mot en passiv "vente-på-vekkelsen-mentalitet".

- Denne tanken får kristne til å be Gud om å sende sitt "regn" fra himmelen, skriver David og fortsetter: Men min påstand i boka er at Gud sendte HELE sitt regn på pinsedag for 2000 år siden, og at Den Hellige Ånd er her i "full dose" i skrivende stund. Ønsker vi å se mer av hans virke iblant oss, må vi først være tro i det små for å kunne bli satt over større.

Det er ikke noe å vente på, Gud har allerede sendt sin Ånd til oss - for 2.000 år siden!

– Håpet ligger i at flere og flere troende blir bedre kjent med den Ånden som Gud allerede har sendt, og begynner å kommunisere evangeliet til omverdenen i stedet for alt mulig annet.

Tanken om en kommende vekkelse er den største grunnen til at vi ikke ser mer vekst og brann i menighetene, fordi denne tanken gjør at vi sjelden stikker fingeren i jorda og blir praktiske i hvordan vi formidler evangeliet - siden vi uansett tenker at det er Guds ansvar.

Boken er utgitt på Flått forlag (som er eid av forfatteren selv) og koster kr. 199. Den kan bestilles ved å sende SMS med navn/adresse og ønsket antall til 941 23 634.

---
Mer info på bloggen til David Åleskjær.

© Copyright 2010 Jesus Online - Toppen av siden

Siste overskrifter:

Bok, film og musikk
Regnet som aldri kommer
Brian Houston kommer til Lederkonferansen 2011!
Konsert med Casting Crowns 6. november!
Joel Osteen: Det er din tid nå
Hillsong United til Oslo Kristne Senter!
Joel Osteen: Ditt beste liv er nå