Virtuelt fellesskap med Jesus i sentrum


Andakter Sist oppdatert: ,


Vi er velsignet midt i stormen!
Andakter - , Malin

Tips en venn   Skriv ut

Hvor mange ganger har jeg ikke hørt kristne si "Jeg er så velsignet", når ting går på gli. Jeg har også ofte sagt det selv, eller bare tenkt det inni meg... "Takk Gud for dine velsignelser, takk for at du er så god mot oss"! Det er godt å takke Gud, men hva med når utfordringene, sorgene og problemene kommer? Skal vi ikke da også takke Han for den HAN ER? Er vi ikke velsignet også midt i stormene?

jesus_baat_200x250.jpg
Herren elsker å glede sine barn med gode gaver. Men vi alle vil gå gjennom prøvelser før eller senere... Dager kommer der vi må vandre i tro. Verden ser mørk ut, verden sier at det ikke er noe håp... Men hva sier Gud? Når verden sier det er håpløst, kommer Herren og sier: " Se på meg!" Hør på Meg! I MEG er alt mulig!".

I lidelser strekker jeg hendene mine etter Han, blikket mitt er festet på Han. Det spiller ingen rolle hva mennesker sier, eller hvor vanskelig situasjonen er. I HAN er jeg trygg. Han er min klippe! Har Han noen ganger sviktet? Er Han et menneske som kan lyve?

Takksigelser behager Han... Når ting er håpløst, og vi løfter våre hender opp til Han og priser Han, forløser det velsignelser! Ikke bare av materialistiske goder, eller god helse, men det viktigste av alt: Vi vokser med Han, kommer enda naermere Han! Lidelser åpner en portal inn til Han. For når vi søker Han i desperasjon, så vokser vi, vi blir sterkere! Og ingenting synes å vaere viktig lengre, bare vi har Han, kjenner Hans naervaer og kjaerlighet...

En Pastor jeg kjenner, er for tiden veldig syk. Grunnet dette må han si opp jobben sin, og de vil muligens miste hjemmet sitt da de ikke har penger til å betale for det... Men så sa han: Jeg er syk, men samtidig har jeg aldri tidligere følt meg bedre! For Gud vil sørge for oss, og jeg ser på dette som en mulighet til å tilbringe mer tid sammen med Herren.

Jeg vet Han har kontroll og en plan for han og familien hans. De må nå vandre i tro, og Han vil føre dem inn i noe nytt som vil velsigne dem rikelig. Herren snur det vonde til en velsignelse for dem som elsker Han vet vi!

Takk Gud for prøvelser og lidelser. Han er der, Han har en plan for oss! Verden sier det er ikke er noe håp, men Herren sier jeg vil komme og øse utover dere velsignelser i rikt mål. Jeg har tanker til fremgang og håp for dere!

Søk Hans rike først, så skal dere få alt det andre i tillegg!

© Copyright 2012 Jesus Online - Toppen av siden

Siste overskrifter:

Andakter
Englen og dragen
Vi er velsignet midt i stormen!
Veien til Himmelen
Kraften i Hans nærvær
Bildeandakt: Når dere biter og glefser
Du er faktisk god nok!
Gud er der alltid for deg!
Gud elsker deg uansett
Gud – Jumalla – Mungo - Allah
Are you ready for a revelation?