Virtuelt fellesskap med Jesus i sentrum


Andakter Sist oppdatert: ,


Gud er der alltid for deg!
Andakter - , SunshineHanne

Tips en venn   Skriv ut

Har du noen gang blitt svikta av noen du stolte på?  Ei du gjerne trodde var din beste venninne som alltid var der for deg, men så svikta hun totalt. Kanskje du hadde sagt ting til henne i fortrolighet, som hun gikk og sa videre, eller hun ikke ville være venn med deg lengre pga en krangel?

gud_164x200_1_.jpg
Kanskje du har gjort noe som folk ikke likte, og de snudde deg ryggen.

Uansett hva det enn skulle være, tenk å hatt en som alltid var der uansett hva du har sagt eller gjort. En som stod ved din side når alle andre gikk fra deg, en som er der når du er alene. Du skjønner tegninga?

Gud har sagt det at Han elsker oss, og han kjente oss fra før vi blei født faktisk. Han planla deg, og skapte deg akkurat slik Han ville ha deg. I Hans øyne er du totalt perfekt! Han veit alt om deg. Uansett hva vi har vært igjennom så er Han der for oss.

Folk snur gjerne ryggen til Han, men Han er en som tilgir og glemmer. Han fortsetter å rope på folk som ikke vil ha noe med Han å gjøre. Har vært der selv. For noen år siden prøvde jeg å snu ryggen til Han og gå min egen vei. Resultatet blei at Han fortsatt å rope på meg, og tilslutt innså jeg at det måtte være NOE med Han. Jeg gav Han en sjangs til, og det er det beste jeg noen gang har gjort. Nå har jeg en som står ved min side uansett.
Jeg kan gå til Han med alt, og Han er alltid klar for å høre på meg, og hjelpe!

Gud er vår Far, og som en pappa ville vært, er Han der alltid.
Jeg anbefaler å prøve dette. Du vil bli forandra av Hans kjærlighet, og du har heller ingenting å tape på å gi Han en sjangs Smile

Gud forandra livet mitt, og Han kan også forandre ditt liv Smile

© Copyright 2011 Jesus Online - Toppen av siden

Siste overskrifter:

Andakter
Englen og dragen
Vi er velsignet midt i stormen!
Veien til Himmelen
Kraften i Hans nærvær
Bildeandakt: Når dere biter og glefser
Du er faktisk god nok!
Gud er der alltid for deg!
Gud elsker deg uansett
Gud – Jumalla – Mungo - Allah
Are you ready for a revelation?