Virtuelt fellesskap med Jesus i sentrum


Andakter Sist oppdatert: ,


Gud elsker deg uansett
Andakter - , SunshineHanne

Tips en venn   Skriv ut

Har tenkt litt på dette i det siste, og tenkte jeg skulle dele det med dere andre. Fikk en herlig setning her en dag: Gud elsker deg uansett hvor masse du driter deg ut! Veit ikke hva dere synes, men jeg synes det var en ganske herlig påminnelse.

hjerte_2.jpg
Du kan drite deg ut på mange måter. Du kan stryke på en prøve på skolen, svikte ei venninne eller en kompis, tryne på gata så alle ser deg.... Det er masse en kan bli flau av.

Jeg, for min del strøyk i Kunst og håndverk på ungdomsskolen. JA, jeg strøyk i hele faget!  Du kan tro jeg var flau. Tok ganske lang tid før jeg turde å si det til foreldra mine. Hvem stryker i kunst og håndverk!?

Så hvis en driter seg skikkelig ut kan en gjøre to ting. Holde fast ved det å tenke på det i all evighet, eller gå videre fra det, å se på det som en positiv opplevelse en kan lære noe av.

Bibelen beskriver dette ganske herlig:

Men én ting gjør jeg: Jeg glemmer det som ligger bak, og strekker meg etter det som er foran, og jager fram mot målet, mot den seiersprisen som Gud fra det høye har kalt oss til i Kristus Jesus. (Fil 3 13-14)

For meg har det funka knallbra! Det at jeg strøyk skjedde, men lar ikke det prege meg nå. Det som skjedde, det skjedde, men en må komme seg videre i livet, og ikke la et feilgrep hindre deg i å leve livet! Gud elsker meg jo like masse om jeg hadde strøket eller ikke. 

I Guds øyne er du perfekt, og Han skapte deg akkurat slik Han ville ha deg!

Tenk deg, hvis du lager noe som du blir fornøyd med. Det er klart du liker det du har laga, og vil vise det til alle. Tenk deg da hvor masse Gud, som skapte DEG, elsker deg! Han ofra sin egen sønn for deg, for å vise hvor høyt han faktisk elsker deg!

Så det jeg vil fram til er at uansett hvor mange feil du gjør, og hvor mange ganger du driter deg ut, så elsker Gud deg like høyt! Han elsker deg med en evig kjærlighet!.


© Copyright 2010 Jesus Online - Toppen av siden

Siste overskrifter:

Andakter
Englen og dragen
Vi er velsignet midt i stormen!
Veien til Himmelen
Kraften i Hans nærvær
Bildeandakt: Når dere biter og glefser
Du er faktisk god nok!
Gud er der alltid for deg!
Gud elsker deg uansett
Gud – Jumalla – Mungo - Allah
Are you ready for a revelation?