Virtuelt fellesskap med Jesus i sentrum


Andakter Sist oppdatert: ,


Du er faktisk god nok!
Andakter - , SunshineHanne

Tips en venn   Skriv ut

Det er mange som går rundt med den tanken om at de ikke er bra nok. De opplever krav og forventninger fra mange plasser. Fra foreldre som gjerne krever at en gjør maksimalt utav skolen, og at en får gode karakterer som de kan skryte av til deg og andre folk.  Fra venner, som gjerne krever at du må ha de klærene, like den samme musikken, eller ha den samme humoren som dem selv har.

trophe_164x200.jpg
Hver dag, fra en står opp til en legger seg har en forventninger hengende over seg, og etter en lang dag er det godt å komme til en plass der det ikke handler om hvor mye bra du har gjort den dagen, hvor snill du har vært, eller om du hadde på deg converse skoene dine.

Det er derfor Gud er så fantastisk. Med Han handler det ikke om hvor mange gode gjerninger jeg gjorde, hvor mange jeg smilte til, eller om håret mitt var naturlig eller retta. Når jeg kommer hjem etter en lang dag, og bruker tid med Han før jeg skal sove .... det er så avslappende. Han forventer ingenting av meg, men siden Han elsker meg så utrolig høyt, får jeg lyst til å være en bedre person, og gjøre noe for å vise at jeg er takknemlig.

I Guds øyne ER du god nok, for Han skapte deg i sitt bilde. Når Han ser på deg, tenker Han "WOW"! Han/hun er perfekt, akkurat slik jeg ville. Han tenker ikke at du er bra fordi du smilte til jenta på toget som så litt trist ut, eller gav en tier så uteliggeren kunne få kjøpe en kaffe. Nei, Han synes du er bra nok akkurat som du er! Mange tror at Gud er en slem mann som sitter med ørneøyne og pekefinger. En som følger med på deg og bruker pekefingeren dersom du gjør noe galt. Han følger med ja, men kun for at Han har interesse for hva som skjer i livet ditt. Han bryr seg om deg med en evig kjærlighet.

Jeg har blitt fremstilt feil av dem som ikke kjenner meg

- Johannes 8:41-44

Jeg er ikke langt borte fra deg eller sint, jeg er sann kjærlighet

- 1 Johannes 4:16


De som kjenner Gud, meg selv inkludert, kan fortelle om en kjærlig Gud som tar imot de når de har gjort noe feil, en som tilgir og glemmer, ikke en som bruker pekefingeren mot deg hver gang du gjør noe feil. En trenger ikke be om tilgivelse mange ganger, og uansett er du nr 1 hos Han. Gud er kun kjærlighet, og det kommer aldri til å bli forandra! Hos Han er du god nok.

Kort sagt: Du ER god nok og du er verdifull!

© Copyright 2011 Jesus Online - Toppen av siden

Siste overskrifter:

Andakter
Englen og dragen
Vi er velsignet midt i stormen!
Veien til Himmelen
Kraften i Hans nærvær
Bildeandakt: Når dere biter og glefser
Du er faktisk god nok!
Gud er der alltid for deg!
Gud elsker deg uansett
Gud – Jumalla – Mungo - Allah
Are you ready for a revelation?